Bli din egen interiørekspert

30.06.2016

Har du planer om oppussing, eller kanskje du skal kjøpe ny bolig i nærmeste framtid?

 

Da bør du ta en titt i den nye boka til Trond Ramsøskar. Der finner du en herlig blanding av kunnskap og fornuft innen interiørfaget, formidlet på en tydelig og humoristisk måte.

 

Tronds gode tips starter allerede før man kjøper en bolig. Han trekker fram flere forhold man bør tenke nøye over før man legger inn et bud. For det er ikke uvanlig at kjøpere kaster seg inn i en budrunde med mange millioner, etter kun en knapp time på visning av en bolig. Ett av forslagene er å kjøpe lasermåler før man går på visningsrunde. Ta mål av sofaen du vil ha i stua. Med riktige mål kan du lettere forestille deg hvor stor del av stua sofaen tar når du ser på en ny leilighet.

 

Et annet godt råd er å være realistisk når det gjelder kostnader, og antall arbeidstimer, ved en oppussing. Maling tar tid. Som Trond skriver; ”det er fort gjort å male seg ut av ekteskapet”.

 

Boka er forfriskende å bla i også for oss som har grodd fast et sted, og som trenger et spark bak for å sette i gang prosjektene som ligger og murrer bakerst i idébanken i hjernen.

 

Trond er kjent for å være dyktig med farger. Det betyr ikke at han argumenterer for å male med knalle farger over alt. Rolige toner er ofte det mest behagelige i oppholdsrom. Likevel kan sterke farger være forfriskende i enkelte områder, som for eksempel i gangen. Det kan hjelpe deg til å våkne på vei til badet om morgenen, eller fungere som en oppmuntring på vei ut døra.

 

Interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar står bak en rekke interiører for hoteller og private hjem. Boken er illustrert med en del av hans prosjekter. Likevel er ”Ramsøskars Boligbok” slett ingen coffee table-bok. - Det er en bruksbok, understreker han.

 

Det har han rett i. Boka er en god ABC for å skape det hjemmet du ønsker deg.

 

Trond Ramsøskar i kjent stil under presentasjonen av Ramsøskars Boligbok; gul og glad.

 

 

                                                                                                                              

 

Please reload

Følg
Paulines
Påfunn
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
Tidligere innlegg:

October 11, 2019

December 20, 2016

September 16, 2016

September 6, 2016

August 30, 2016

Please reload

© 2019 Åse Pauline Thirud.

Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now